International literature and music festival

social iconsocial iconsocial iconsocial iconsocial icon

Iven Cudogham

type
icon

Saturday November 4, 2023

icon

11.45 - 12.45

icon

KIDS' PROGRAMME

icon

theater De Vaillant

icon

€ 6

Alleen kinderen hebben een kaartje nodig, volwassenen die de kinderen vergezellen mogen gratis naar binnen. Eén volwassene mag maximaal 3 kinderen begeleiden.

Age: 4-8 Language: Dutch

Image for Iven Cudogham

Iven Cudogham

Iven Cudogham is een kinderboekenauteur, acteur, TV-presentator en leraar, maar hij ziet zichzelf bovenal als verteller die zich graag met jongeren verbindt door middel van verbeeldingskracht. Er is een televisieserie op Zeppelin gebaseerd op zijn prentenboeken over de intelligente spin Anansi, en de verfilming zal naar verwachting in 2024 verschijnen.

Cudogham is geboren in Paramaribo, Suriname, maar verhuisde op zijn derde al naar Nederland. Nu woont hij in Amsterdam met zijn zeven kinderen. Hij is momenteel te zien in het televisieprogramma Een Huis Vol, waarin de hoogtepunten en uitdagingen van een groot gezin worden vastgelegd.

Naast zijn ervaring als presentator en auteur doceert Cudogham ook talentontwikkeling op de basisschool in Amsterdam. Dit jaar heeft hij zijn eerste boek voor volwassenen uitgebracht: Papa!, een luchthartig inzicht in zijn ervaring met het opvoeden van zeven kinderen.

Anansi de Spin- een koekje van je eigen deeg

Delen