logologo
open button

International literature and music festival

Crossing Border Kids' Programme

ABOUT

In het kinderprogramma van Crossing Border zullen een aantal fantastische auteurs en illustratoren verschijnen met een geweldige literaire en artistieke kwaliteit. De boeken zijn voor baby’s en peuters (0-4), beginnende lezers (4-8) en gevorderde lezers (8-12). Daarnaast staan er ook een paar activiteiten op de planning die tieners zullen aanspreken. Denk bijvoorbeeld aan interactieve workshops, interviews over de creatieve en artistieke processen achter de verhalen, en natuurlijk ook auteurs die hun eigen verhalen komen voorlezen.

Wij hebben ons best gedaan om met onze auteurs en illustrators een diverse selectie aan stemmen, talen en levenservaringen in de schijnwerpers te zetten. Verhalen verbinden ons met elkaar, en een spinnenweb van verhalen kan het zaadje van compassie, vriendelijkheid en begrip planten in de wereld.

Praktische info

Het Kids’ programma vindt plaats op 4 november tussen 10.00 - 17.00 uur en bestaat uit losse onderdelen van een uur voor verschillende leeftijdsgroepen.
Alle programma's vinden plaats in Zaal 3, Nest en theater De Vaillant (check infopagina voor meer informatie).

Ticket info

Als je het kinderprogramma wilt bezoeken, zijn er voor elk van de evenementen aparte kaartjes te koop. De evenementen staan ​​vermeld op de programmapagina.

Alleen kinderen hebben een kaartje nodig, volwassenen die de kinderen vergezellen mogen gratis naar binnen. Eén volwassene mag maximaal 3 kinderen begeleiden.