logologo
open button

CROSSING BORDER ANTWERP 2 NOV 2023

arrows

Jaws of Love

type
icon

Saturday November 5, 2022

icon

10:20 PM - 11:05 PM

icon

AVONDPROGRAMMA

icon

Korzo - Heartbeat Hotel

Image for Jaws of Love

Artist

Jaws of Love

Kelcey Ayer is vooral bekend als de medeoprichter van de indieband Local Natives. Niet alleen was de band headliner op Crossing Border in 2010, ze worden ook door een recensent genoemd als 'een van de meest intrigerende en festivalvriendelijke bands die in het afgelopen decennium uit Los Angeles komen'.

Nu is Ayer terug, met zijn soloproject waarmee hij nieuwe wegen inslaat. “Het was best moeilijk, want niemand in de band had ooit iets muzikaals gedaan buiten Local Natives, dus het was onbekend terrein. Het was voor mij zowel opwindend als angstig”, reflecteerde hij in een interview in 2017 over de release van zijn debuutalbum Tasha Sits Close to the Piano.

Ayer luidt nu de volgende fase in van Jaws of Love met de nieuwe EP Patricia, ter nagedachtenis aan zijn overleden moeder en naar haar vernoemd. Door zijn herinnering aan haar onderzoekt Ayer depressie, de herverbinding met zijn Colombiaanse roots en de dualiteit van biraciaal zijn. Met meer nieuwe muziek op komst, breekt een spannend nieuw tijdperk aan voor Jaws of Love!

Delen