Back to programme

Kinderprogramma: Little Raven

The Oasis, Theater aan het Spui

Hoe ziet de ideale zondagochtend er uit voor iedereen tussen de 6 en 106? Simpel: een lekker ontbijt, gedichten en nieuwe boeken!

Het kinderprogramma van Crossing Border is geschikt voor iedereen vanaf ongeveer 6 jaar en ouder, maar als je net wat jonger bent, ben je zeker ook welkom.

Wat kun je verwachten?

De Poezieboys (acteurs Jos Nargy, Joep Hendrikx and muzikant en kok Bas Prins), zijn deze zondagochtend je hosts. Misschien ben je ze al eens tegengekomen op De Parade afgelopen zomer, waar ze stonden met hun succesvolle kinderpoezie show. Ze zullen je overtuigen dat poezië ook iets voor kinderen is, en geloof ons maar dat er genoeg te lachen (en trouwens ook te ontbijten) zal zijn. Verder komen Acteur Bram Suijker en Wieger Wobbe Windhorst vertellen over het boek waar ze aan werken en Beeldend kunstenaar en verhalenverteller Brian Elstak komt vertellen over zijn boeken TORI en TROBI, gebaseerd op de verhalen die hij zijn eigen kinderen voor het slapengaan vertelt.

Er zijn losse kaartjes voor dit kinderprogramma inclusief ontbijt te koop. Het programma duurt van 11 tot 12 en vanaf half 11 gaan de deuren open.