logo
open button

De geschiedenis van mijn seksualiteit, in gesprek met Tobi Lakmaker

type
icon

Saturday November 6, 2021

icon

DAGPROGRAMMA

icon

n.t.b.

Saturday

November 6, 2021

Tobi Lakmaker komt vertellen over zijn zeer persoonlijke debuutroman De geschiedenis van mijn seksualiteit. Een nietsontziend, smeuïg en grappig relaas over zijn liefdesleven en zijn eenzame worsteling met zijn gender.

Over De geschiedenis van mijn seksualiteit

De geschiedenis van mijn seksualiteit is het messcherpe en onconventionele romandebuut van Tobi Lakmaker, ooit tot muze verklaard en later tot lesbische fundamentalist. Een essentieel werk, gedurfder geschreven dan Frenkie de Jong voetbalt. Over het genie dat Tobi Lakmaker is, was of had moeten zijn.

Image for Tobi Lakmaker

Author

Tobi Lakmaker

Tobi (Sofie) Lakmaker (1994) groeide op in Oud-Zuid, wilde in haar jeugd profvoetballer worden en is tegenwoordig schrijver, pizzabakker en columnist. Haar onconventionele romandebuut De geschiedenis van mijn seksualiteit verscheen afgelopen februari bij Das Mag. In deze zeer persoonlijke roman beschrijft Lakmaker haar liefdesleven en haar eenzame worsteling met haar gender: een nietsontziend, smeuïg en grappig verhaal dat al vergeleken werd met het vroege werk van Arnon Grunberg en Ronald Giphart. Inmiddels zijn de filmrechten verkocht aan Man Up, het productiehuis van Halina Reijn en Carice van Houten.

Delen