Back to programme

Sunny Sjoerd

Heartbeat Hotel, Theater aan het Spui

De zonnigste DJ van Nederland verhoogt de temperatuur naar tropische hoogten!

Als je verlangt naar zonneschijn in Nederland, hoef je alleen maar te wachten tot het donker wordt en naar de club music scene in Den Haag te keren. Daar regeert DJ Sunny Sjoerd de boel.

DJ Sunny Sjoerd (ook bekend als Sjoerd van Schuylenburch) heeft zijn rol als iconisch personage in het Haagse nachtleven al langer dan 15 jaar opgebouwd door legendarische feesten te organiseren, en de dansvloer keer op keer in vuur en vlam te zetten. Hij is vooral bekend onder de jongere clubbers.

Als de officiële nachtburgemeester van de stad, promoot DJ Sunny Sjoerd de lokale nachteconomie met zomerse beats en allerlei feestelijke initiatieven. Zijn merk is het opwekken van een zomers gevoel, en ze zeggen dat als je naar één van zijn shows gaat, je ‘tanning in de planning’ hebt. Hij speelt zwoele platen van verre stranden, en gebruikt hun ritmes om zijn ‘zonnebaders’ zichzelf heet te laten dansen.

Hij heeft gedraaid op events bij Beachclub Indigo, het Scheveningen Vuurwerk Festival, Life I Live Festival, PIP op de Pier, 90s R&B Cluptown en nog veel meer. Hij heeft opgetreden als zijn DJ persona, en ook als festival presentator.

">